Categorieën
Algemeen

Afscheid Diana

Hierbij wil ik iedereen bedanken die gisteren aanwezig waren bij het afscheid van Diana. Ik vond het een mooie dienst die recht deed aan Diana. De toespraak was mooi en gaf een goed beeld van Diana. Ik was ook erg onder de indruk van het verhaal van een lieve vriendin van Diana. Wat ik persoonlijk als heel erg fijn heb ervaren waren de gesprekken die ik na afloop van het officiële gedeelte met alle nog aanwezige genodigden heb gevoerd. Fijn om juist die mensen spreken die het meest van Diana houden. Bijgevoegde foto kreeg ik toegestuurd van het hotel waar ik verbleef in India en waaraan ik Diana’s rollator en rolstoel heb geschonken. Ik ben erg onder de indruk van de tekst op de rolstoel.

Categorieën
Algemeen

13 november

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de lieve en ontroerende reacties op het overlijden van Diana. Op dit blog zijn veel reacties geplaatst, maar ik kreeg ook vanuit Nederland door dat er erg veel kaarten zijn gestuurd. Dank hiervoor. Vannacht zal ik terugvliegen naar Nederland en daar morgenvroeg om 7:40 landen. Volgende week zal er een afscheidsdienst voor Diana worden gehouden. In verband met de coronaregels mogen hierbij slechts 30 mensen aanwezig zijn. Genodigden ontvangen persoonlijk bericht van mij.

Categorieën
Algemeen

10 november

Beste lezers van dit blog. Dit is het bericht waarvan ik hoopte het nooit te hoeven schrijven. Maar afgelopen nacht om 3:30 uur Indiase tijd is mijn lieve, dappere vrouw Diana overleden.

Diana Vording 02/04/1968 — 10/11/2020

Categorieën
Algemeen

8 november

Gisteren is besloten om toch nog een keer een dialyse uit voeren. (Is de afgelopen dagen al vaker gedaan). Ook nu heeft dat geen effect gehad. De situatie is dus eigenlijk niet veranderd sinds mijn vorige bericht.

Categorieën
Algemeen

6 november

Na de stamceltransplantatie heeft een bacterie een longontsteking (pneumonie) bij Diana veroorzaakt. De bacteriën hebben zich door de bloedbaan verspreid en een bloedvergiftiging veroorzaakt, hierdoor is de bloeddruk en ademhaling in de problemen gekomen en zijn ook de nieren aangetast. Antibiotica kon deze bacterie niet aan. Vandaag heb ik haar behandeld arts en IC-arts gesproken. Deze hadden ronduit slecht nieuws. We moeten rekening houden met het slechts denkbare scenario……..

Categorieën
Algemeen

5 november

Ik ben woensdag ‘s nachts aangekomen in het ziekenhuis en mocht ook meteen naar Diana. Zo wordt nog steeds in slaap gehouden en reageerde helaas niet op mijn woorden en aanrakingen. Tot op heden zijn er geen verbeteringen. Gisteren moest ik veel regelen o.a. een COVID test en een hotel, maar ook veel bij Diana geweest.Vandaag natuurlijk weer naar Diana.

Categorieën
Algemeen

2 november

Helaas verslechterd de toestand van Diana. Daarom ben ik blij dat ik morgen naar haar toe ga. Ik zal daar ‘s nachts aankomen.

Willem

Categorieën
Algemeen

30 oktober

Omdat het maar niet wil lukken om het zuurstofgehalte in het bloed van Diana omhoog te krijgen is ze vanmiddag in slaap gebracht en wordt ze beademd via een tube in haar keel. Volgens de artsen is dit de meest efficiënte manier van beademen. Het is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren. Ik ben op dit moment bezig om een visum en ticket te regelen om Marjon volgende week af te lossen in India.

Groet, Willem

Categorieën
Algemeen

28 oktober

Dit keer weer een bericht uit Emmen. Omdat Diana nog steeds te weinig zuurstof in haar bloed heeft krijgt ze nu zuurstof toegediend via een masker. Dit is wederom erg vermoeiend voor haar en ze heeft geen zin om dit blog bij te werken. Door deze situatie is het ook onzeker geworden of ze volgende week naar huis kan. Er is ook positief nieuws: de stamcellen groeien en de longfoto’s zien er beter uit.

Categorieën
Algemeen

25 Oktober!

De dag begon gisteren al kloten, onze buurman hier in de kliniek, Mark is overleden. Hij onderging dezelfde behandeling als ik. We hoorden dat hij om 8.45 Uk time is gone aan een hartstilstand. Marjon is regelmatig bij zijn vrouw Caroline geweest. Dit alles heeft heel veel impact gehad, kwamen ze binnen met schaaltjes, overal wattenstaafjes kijken of hier een schimmel of bacteriën zit, kreeg ik gisteren weer allemaal electroden aangesloten en denk je ik ga slapen komen ze nog een long foto maken, eindelijk ogen dicht, ze zijn wel weer 20 keer geweest vannacht, probeer nu, maar wat te rusten. Lieve groet.