Categorieën
Algemeen

Vlindermarkt

Dinsdag 28 juli staan wij ( Ronald, Marjon en Diana) weer op de vlindermarkt. We staan deze keer voor Kooistra in de Hoofdstraat. We gaan weer leuke spullen proberen te verkopen, fotocollages, armbandjes, vergeet-mij-nietjes en natuurlijk schilderijen. We hopen dat we veel verkopen, alle geld wat binnenkomt is bedoeld om mijn behandeling voor het stilzetten van mijn ziekte MS. We hopen op mooi weer en veel klandizie. Alvast bedankt.

Categorieën
Algemeen

Mijlpaal

Er is weer een mijlpaal bereikt, ik heb €30.150,29 wat een geld niet te bevatten. Het is zo verschrikkelijk lief, dat er mensen zijn die mij niet kennen en ik hun niet, zomaar doneren. Niet te vergeten die lieve kunstenaars die mij waar zij hun ziel en zaligheid in hebben gestoken, zomaar een mooi doek schenken. Er zijn al mooie werken verkocht. Mijn dank is groot.

Categorieën
Algemeen

Vlindermarkt

Gisteren stonden we (Ronald, Marjon en Diana) op de vlindermarkt. De weergoden werkten niet erg mee, maar het was een leuke dag. We hadden alle foto’s op de kraam liggen, armbandjes en vergeet mij nietjes. We hebben 4 foto’s verkocht, aantal armbandjes en vergeet mij nietjes. De doneerbus stond er, en bedankt alle lieve mensen die een donatie deden. We gaan er deze zomer nog een keer staan, eerst even bijkomen van deze keer. Vermoeiend is het wel.

Categorieën
Algemeen

Uitstel

Vanmiddag even wat traantjes gelaten, bericht uit India. Gaat waarschijnlijk 6 september niet lukken, land op slot. Hebben het over 3 maand of zo snel het kan nog maar even afwachten. Sta ook nog geregistreerd voor Moskou, als dat sneller kan. Weer wachten, wachten en ze wil zo graag.

Categorieën
Algemeen

Voorbereidingen.

We zijn vanochtend naar gemeentehuis geweest, paspoort aanvragen voor mijn schoonzus. Het begin, daarna onder het genot van een kopje thee en wie kwam er ook nog aanwaaien, ja Ronald. We hebben nog even zitten brainstormen hoe gaan we het verder doen met de schilderijen. De geweldige kunstwerken die de lieve kunstenaars ter beschikking gesteld hebben voor het stilzetten van mijn ziekte. Er staan zoveel mooie werken in het Oude Centrum, die wil je echt wel aan de muur hebben hangen, of in de tuin of op tafel. Mensen ga kijken en wie weet hangt of staat er iets bij voor jou.

Categorieën
Algemeen

Blijdschap

Het gaat heel goed met de crowdfunding. Het eerste schilderij verkocht, een stilleven van Fokke Wester, wat kan die man schilderen, geweldig. De Annigje tas is ook verkocht, zo lief dat ook dit aan mij is gedoneerd zodat ik de behandeling kan ondergaan om mijn ziekte MS stil kan zetten. Benieuwd wat het volgende is wat verkocht wordt. Er zijn nog heel mooie schilderijen en andere kunstobjecten.

Categorieën
Algemeen

Mijlpaal

Er is weer een mijlpaal bereikt er staat al €25.000,- op de stichting. We beginnen al met de voorbereiding. Paspoort aanvragen, visum regelen en maar hopen dat ze de grenzen niet sluiten in India. Het gevoel is goed, we gaan gewoon om deze ziekte stil te zetten.

De armbandjes die ik verkoop doen het erg goed. Het zijn oranje bandjes met de tekst. SAMEN STERK TEGEN MS. Ze kosten €5,- per stuk. Ze liggen in winkels, Vording Schoen-& Voetservice, Kamst mode, Byoni, de markt bij de vlijtige liesjes en er kan een berichtje naar ms@dianavording.nl De opbrengst komt weer ten goede van mijn behandeling as 6 september 2020 in New Delhi.

Categorieën
Algemeen

De Emmer Courant

Leuk, er is ook een krantenartikel uitgebracht van onze leuke actie van vorige week. Zelf zet ik nu elke dag een schilderij of object op Facebook zodat mensen kunnen zien, wat alle kunstenaars gemaakt hebben. Zet erbij in welke winkel het staat. Heeft u belangstelling, het is te koop. Een mail kan gestuurd worden naar ms@dianavording.nl
Categorieën
Algemeen

Radio ZO!34

Wie had dat gedacht, dat ik met mijn crowdfunding ook op de radio zou komen. Het ging goed, niet zenuwachtig. Gisteravond 20:15 telefoon, Gertjan van ZO!34 het programma de avond van. Ik heb het gewoon gedaan. Het ging goed. Trots op mezelf. Hieronder kun u het interview beluisteren, u hoort mij als u het blokje op de balk doorschuift naar -1:44:45


https://www.zo34.nl/gemist/s211-10062020/

Categorieën
Algemeen

Schilderijen.

We hebben in het oude centrum bij verschillende winkeliers een schilderij in de etalage geplaatst. Deze schilderijen zijn te koop en het geld komt ten goede voor de behandeling van mij om mijn ziekte stil te zetten. Komt u vooral kijken en geniet van de mooie schilderijen en objecten die de lieve schilders voor mijn actie hebben gedoneerd.