Categorieën
Algemeen

30 oktober

Omdat het maar niet wil lukken om het zuurstofgehalte in het bloed van Diana omhoog te krijgen is ze vanmiddag in slaap gebracht en wordt ze beademd via een tube in haar keel. Volgens de artsen is dit de meest efficiënte manier van beademen. Het is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren. Ik ben op dit moment bezig om een visum en ticket te regelen om Marjon volgende week af te lossen in India.

Groet, Willem

Categorieën
Algemeen

28 oktober

Dit keer weer een bericht uit Emmen. Omdat Diana nog steeds te weinig zuurstof in haar bloed heeft krijgt ze nu zuurstof toegediend via een masker. Dit is wederom erg vermoeiend voor haar en ze heeft geen zin om dit blog bij te werken. Door deze situatie is het ook onzeker geworden of ze volgende week naar huis kan. Er is ook positief nieuws: de stamcellen groeien en de longfoto’s zien er beter uit.

Categorieën
Algemeen

25 Oktober!

De dag begon gisteren al kloten, onze buurman hier in de kliniek, Mark is overleden. Hij onderging dezelfde behandeling als ik. We hoorden dat hij om 8.45 Uk time is gone aan een hartstilstand. Marjon is regelmatig bij zijn vrouw Caroline geweest. Dit alles heeft heel veel impact gehad, kwamen ze binnen met schaaltjes, overal wattenstaafjes kijken of hier een schimmel of bacteriën zit, kreeg ik gisteren weer allemaal electroden aangesloten en denk je ik ga slapen komen ze nog een long foto maken, eindelijk ogen dicht, ze zijn wel weer 20 keer geweest vannacht, probeer nu, maar wat te rusten. Lieve groet.

Categorieën
Algemeen

24 Oktober

Gisteren bijna de hele dag geslapen, dat betekende dat het vrij rustig was in onze kamer, dit heeft me goedgedaan, alleen nog die ademhaling. Vannacht ook lekker geslapen, alleen de temperatuur hier, nu weer koud, gaan we er achteraan is het zo weer 24 graden, maar nu is het te koud en ertussen in kennen ze hier niet. We gaan zien wat deze dag weer gaat brengen, ben nu gelukkig al 4 dagen koortsvrij, dus dit gaat ook goed. Wens iedereen een fijne dag, Liefs, Diana

Categorieën
Algemeen

23 Oktober

Het is al een week geleden dat ik mijn nieuwe stamcellen terug heb, nog een paar dagen, dan beginnen ze te ontkiemen. Hoop zo dat ik me dan wat beter ga voelen, dit is toch echt shit, met die longontsteking en ademhalen. Gisteren gebeurden er natuurlijk ook wel leuke dingen, alhoewel het chronisch slaaptekort echt een rol gaat spelen, ze gunnen je hier niet je rust. Nu even het leuke ik heb een paar stappen mogen zetten, Summit kwam in onze kamer terwijl ik op de rand van het bed zat. Hij zegt kom op eraf, en loop volgens mij ging dit wel goed. Het voelde wel goed. Verder kreeg ik s’middags een nieuwe lijn deze zit in mijn bovenarm. Er hangt alweer een zak bloed aan. Gisteren wel weer verschillende rugmassages gehad dat voelt echt wel fijn. Tot de volgende keer. Liefs Diana

Categorieën
Algemeen

Dag 5 na terugplaatsing

Het is de vijfde dag na de terugplaatsing van mijn stamcellen, er gloort elke dag meer licht aan de horizon. Infectie, bloedtransfusies en bloedplaatjes gehad. We are strong and go on. Het is loei en loei zwaar, zit alweer op de 5e dag van de terugplaatsing en heb al Indisch bloed, de rest komt ook wel goed. Verder vechten we door en de massages doen een boel goed, 3 x keer per dag. Geweldig toch!

Categorieën
Algemeen

Wereld rechtop

Heb de wereld een uurtje rechtop mogen begroeten. De dokter vond het goed dat ik een uur in mijn rolstoel ging zitten. Het had wat voeten in aarde maar de verpleging heeft me erin gekregen. Het zuurstofmasker mag ik ook af, heb nu een slangetje bij mijn neus. Ik moet maar goed blijven oefenen, met balletjes blazen om hier ook zo snel mogelijk weer af te komen. De rest van de dag, ik krijg regelmatig rugmassages ook niet verkeerd, voetmassages, voelt ook goed. Verder luieren en veel slapen in dit all- inclusive hospital. Lieve groet,

Categorieën
Algemeen

Ze heeft het geflikt!!

Vanmorgen is het begonnen om 11.00 uur de terugplaatsing van de stamcellen, het zijn 7 zakjes 5,4 miljoen. De dokter zegt ze zijn goed. Het terugplaatsen gaat met een injectiespuit het zakje wordt opgehangen en via mijn neklijn er ingespoten om 12.00 uur Indiase tijd ben ik opnieuw geboren, hoe bizar en bijzonder is dit. Nu moet ik revalideren, moet al ballen omhoog blazen dan mag het zuurstofmasker ook weer snel af. Wordt vervolgd..”.

Categorieën
Algemeen

Ik ben er weer!

Gelukkig maar dat ik dat niet heb geweten, hoe zwaar dit zou zijn. Ik heb ontzag voor alle mensen die chemo hebben ondergaan. Het is een nachtmerrie. Ze hebben mij de 1e dag een zak gegeven, dag 2 werden het al 2 en dag 3 nogmaals 2. Gelukkig hoefde ik dag 4 niet meer, dus 2 rustdagen die had ik ook echt nodig. Vanmorgen uitgeslapen tot 7.00 uur, daarna een ontbijtje, veel heb ik nog niet gehad maar het begin is er weer. Ze zorgen hier echt heel goed voor ons, pluimpje ook voor Marjon. Morgen is de terugplaatsing van mijn stamcellen het gaat gebeuren tussen 10.00 en 11.00 uur, doe jullie best is het enige wat ik kan zeggen en hopen. Liefs.

Categorieën
Algemeen

Bericht uit Emmen

Vandaag een bericht uit Emmen ipv India. Diana ontvangt sinds gisteren chemotherapie. Dit valt haar erg zwaar. Ze is zo zwak en vermoeid dat ze nu even geen puf heeft om een verhaal voor dit blog te schrijven. Zodra ze zich weer goed genoeg voelt, zal ze haar belevenissen weer delen.

Groet, Willem